Sidor

lördag 29 september 2012

Tennis?

Jag har införskaffat ett tennisracket! Jovisst. Maken också, för jag måste ju ha en partner i detta. I parken i närheten har de tennisbanor och hela sommaren har jag varit sugen på att testa. Det verkar som riktigt bra träning.
I veckan har vi alltså köpt racket och snart ska vi testa. Idag är det lite molnigt och regnigt, men kanske imorgon.
Det ska bli spännande!

4 kommentarer:

Anna sa...

Åh vad kul med tennis. Jag ville börja på de när jag gick i gymnasiet, men de hade bara för barn typ :/
Jag tror aldrig jag klarar bodyrockutmaningen :/ armhävningar är lite si och så där, har problem med handlederna och kan nog bara göra 30 max, typ 15*2 varje vecka max. Goe du är som kommer med förslag förresten :P

Anonym sa...

Kul med tennis! Hela min familj började (försöka) lära sig tennis när jag var typ 15 år, men det var väl den enda sommaren sim vi spelade och inget mer ;) Men kul för er att göra det tillsammans!

Lotta Fokuserad Energi sa...

Jag försökte kommentera via bloglovin på iPhone igår men det funkar inte:( Jag ÄLSKAR tennis men vi spelar inte "riktig" tennis. Vi har lite egna regler för annars blir det inte flyt i spelet med vår bristfälliga kompetens. Vi bokar ofta hotell med tennisbanor på semestrar mm. Glad för er! kram

Maria sa...

Tennis är kul!! Jag o mannen spelade "dubbel" med ett par kompisar för några år sen. Bara på skoj men ändå på allvar .. Tyvärr ebbade det ur. Men kan tänka mig spela igen. Fast jag tycker reglerna/poångräkningen är svår..
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...