Sidor

tisdag 10 juli 2012

Promenad som blev hiking

Idag var vi på promenad. Dagens träning med andra ord. Det började lite lätt i parken i närheten och när vi gått ett varv blev maken nyfiken på nån vandringsled. Det slutade med att vi började gå leden och fortsatte, och fortsatte och...ja, ni fattar. Vi gick och gick. Det var riktigt mysigt. Vi gick förbi en sjö, en stor golfbana /som var uppdelad i två delar, ena delen på höger sida och andra delen på vänster. Hur de lyckats med det, fattar jag inte/, mycket grönt och en massa vilda djur (OBS, inga vildsvin :)) Till slut hamnade vi på en asfalterad väg med en skylt till nästa "kommun". Vi ade alltså gått längs hela parken och hamnat utanför New York City! Dags att vända tillbaka, vilket vi gjorde. Sammanlagt, när vi kom hem igen, hade vi gått i 2,5 timme. Helt galet! Men otroligt skönt.
Och än är det inte slut på promenerandet. Vi ska vidare till ett köpställe söderut. Det är en ganska lång promenad fram och tillbaka, men det är bara härligt!

4 kommentarer:

Anna sa...

Underbart att ta en låååååång promenix;)

Fia sa...

Så trevligt det låter.
Har ni semester nu?

Ingmarie sa...

Perfekt sätt att hitta nya ställen på och utforska "närmiljön"! :-)

Linda sa...

Åh New York. Min drömstad! Vi har dock aldrig varit där. Vi sa dock det jag och maken att så snart som möjligt ska vi dit. Och alla tre barnen också. Hur är det att bo New York jämfört med sverige?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...