Något jag inte trodde jag skulle sakna är kvarg! Det finns liksom ingenstans här i närheten. Jag letar och letar. Jag letar också efter nåt liknande, men nada...och keson smakar heller inte likadant. Tips?
Hmm, i england hittade jag faktiskt kvarg- quark hette det:)
Men keson saknar jag oxo grymt mkt nar jag ar har... Smakar inte ALLS likadant. Bara surt. Inte udnra pa att engelsmannen/amerikanerna inte fastnat for det...
Hej, hamnade här via Cillas blogg. Jag bor också i USA just nu, Massachusetts, och jag äter grekisk yoghurt (tillverkare Chobain). Hyfsat bra proteininnehåll och inte jättemycket socker (naturella varianten alltså). Jag vet tyvärr inte innehållet i kvarg men kanske funkar det hyfsat?
6 kommentarer:
Tänk att man kan sakna saker som man inte trodde man skulle sakna. Å när man saknar dem så saknas det lite extra mycket bara för att =)
Vad tråkigt :/ Jag har inga tips alls tyvärr. Allt bra annars?
Åhhh, en vardag utan kvarg.... skulle aldrig klara av det :)
Hmm, i england hittade jag faktiskt kvarg- quark hette det:)
Men keson saknar jag oxo grymt mkt nar jag ar har... Smakar inte ALLS likadant. Bara surt. Inte udnra pa att engelsmannen/amerikanerna inte fastnat for det...
har du kollat på Whoelfoods?
Hej, hamnade här via Cillas blogg. Jag bor också i USA just nu, Massachusetts, och jag äter grekisk yoghurt (tillverkare Chobain). Hyfsat bra proteininnehåll och inte jättemycket socker (naturella varianten alltså). Jag vet tyvärr inte innehållet i kvarg men kanske funkar det hyfsat?
Skicka en kommentar