Sidor

fredag 22 juni 2012

Ibland önskar jag

Jag önskar att jag inte visste så mycket om mat och kost och annat för livet känns lite svårare så. Visserligen är kunskap makt. Å andra sidan är det svårt att leva med all vetskap om vad man stoppar i sig...kycklingar som föds upp på koffein och prozac, kossor som äter andra kossor, massa besprutningar...Socker, fett, socker..vad ska man göra till slut?

4 kommentarer:

Suzan sa...

Vegetariskt/Raw food!

M sa...

Sluta äta helt kanske?! ;0)
Kött och kyckling har jag valt bort som tonåring, å det var ett par år sen...

Malin-Charlotta sa...

Jag vet inte, det är svårt. Någonstans får man ta beslut om vart man står, för börjar man tänka, kan man nog snart inte äta mycket här i livet. Jag älskar kyckling och då vill jag ha kyckling. Den ekologiska är alldeles för dyr för min plånbok så då får det bli "den andra". Jag vill heller inte bli vegetarian, jag tycker alldeles för mycket om kött och fisk för att VILJA avstå. Så här gör jag ett val tills vidare, som ger mig lite ro till att äta det jag vill äta, utan att "tankarna äter upp mig"..

Men det klart att jag ibland tänker, på vad jag får i mig....jag försöker i den mån jag har råd att köpa KRAV/ekologiskt, det känns lite bättre.

Anna sa...

De va helt ok med hasselnötsmjölet, de var som godast när de hade svalnat :D

JAg håller fullkomligt med dig, det är så svårt de här med maten. Jag önskar att jag snart tar beslutet om att inte äta kött mer.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...