Sidor

fredag 19 juli 2013

Det spritter i kroppen!

Nu känner jag att jag verkligen vill komma igång och träna efter graviditeten! Jag vill hoppa, springa, köra jobbiga gympass och ut i spåren och löpa. Lyfta vikter och yoga!
Just ja, jag är fortfarande väldigt gravid ja...Men sju veckor kvar lite drygt. Jag har redan börjat planera min comeback i träningsvärlden. Och vad jag längtar!

På nåt sätt har jag verkligen fått en ny sporre med träningen. De senaste åren, när jag liksom varit i bra form, har det bara rullat på. Inga konkreta mål. Jag gillar mål! Efter bebisen kommer jag nu att dras med några kilon för mycket. Erm, en hel del. Och det ska verkligen bli en utmaning att återfå min "gamla" kropp (med lite nya skavanker och krigsskador som jag ömt kommer att älska)! Sakta men säkert är min metod. Ändock. Snart smäller det!

(Och ja, jag ska njuta av bebistiden och har det fantastiskt och inte jäkta och stressa och må dåligt över min överviktiga kropp också. Med träning! Äsch, jag behöver inte förklara mig för er. Ni fattar ju allihop! Vi har väl varit i samma båt!)

1 kommentar:

Lisa sa...

Vad härligt!¨Ser fram emot din comeback:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...