Sidor

tisdag 29 januari 2013

It is done

Så. Jag har avbrutit mitt sockerfria år och det känns bra. Jag har inte frossat eller så, men godkänt en hel del sötsaker i helgen. Jag ångrar inget. Den stora anledningen till varför jag avbröt kommer i ett senare inlägg! Usch, nu har jag låtit så hemlig länge! Sorry. Det är inte min mening alls :) Eller jo. Lite.
I alla fall känner jag mig inte lika besatt längre och det känns härligt bara det. Å andra sidan känner jag en viss oro att hoppa ned och försvinna i sockerträsket.

Well, well. Träningen har kommit igång igen. Gick till gymmet igår för första gången på nästan tre veckor (har tränat hemma två gånger i alla fall). Efter förkylning, magsjuka och stress är jag tillbaka och det är härligt! Jag insåg inte hur mycket jag saknade gymmet förrän jag gick igår. Så underbart! Idag välkomnade jag träningvärken!

5 kommentarer:

Cilla sa...

Om det inte känns rätt är det helt bra att du avbryter. Kanske satte du upp för många förbud på en gång för att det skulle kännas hållbart i längden? Jag har ju egentligen bara ett "förbud" på godis för att det är just det jag går igång på. En dag i veckan äter jag lite mer fritt i form av "godkänt" gotte. Det verkar fungera för mig. Som jag skrev tidigare verkar det som att många fungerar som mig - att man måste "äta igen" när man har satt förbud för något. Är man känslig ska man säkerligen hitta sitt eget sätt att inte överäta för det kan ju vara risken annars om man låter sig själv äta fritt. Jag är helt säker på att du kommer att hitta ett sätt att äta sött som passar dig :)

Och kom igen nu, nu får du sluta vara så hemlig fröken ;) jag dör ju av nyfikenhet!

Anonym sa...

Balans är det bästa tror jag. Så bra att du tillåter dig sötsaker i LAGOM mängd. :-)

Att förbjuda sig helt (i längden) tror jag är svårt, även om det funkar för vissa.
Jag äter bara på fredag+lördag sen ett par månader tillbaka och det funkar jättebra! :-)

Lisa sa...

Så länge det känns bra så är det RÄTT beslut! :) Härligt att vara tillbaka på gymet också:)

Anonym sa...

Ohh vad spännande! Längtar tills du berättar vad det är..!
SKänt att du tog beslutet och mår bra av det :D

Malin-Charlotta sa...

Gör det som känns rätt för dig, vännen. Starka Du!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...