Sidor

lördag 26 januari 2013

Jag ger upp

Jag har starka funderingar på att ge upp mitt sockefria år just nu. Det är mycket som pågår och kanske är det inte alldeles rätt tillfälle. Hade allt varit normalt skulle jag klarat det galant. Nu vacklar jag...Hela tiden. Gah! Jag vet inte! Det är jobbigt som det är.

4 kommentarer:

Maria sa...

Usch vad tråkigt! Ibland är inte alltid tillfället det rätta. Men ska du verkligen ge upp .. testa lite raw bakning om du tillåter dig honung. Jag gjorde goda brownies igår .. http://mariasfavoriter.blogg.se/2013/january/raw-brownies-2.html
Kanske hjälper sötsuget för stunden!?
Lycka till !!!

Lotta Fokuserad Energi sa...

Hej Fina! Jag har som du provat många olika recept på framgång men jag tror inte på sådant här för mig i alla fall. Förbud förstör bara för mig. Läs gärna mitt inlägg och fundera på vad som är viktigt för dig... Gör det som är bäst för dig, och kom ihåg vad fokuset ligger? Det viktigaste i ditt liv är kanske inte just att vara sockefri? Kram fina! Vad du än gör så hejar jag på dig!!

Anonym sa...

Jag håller med ovanstående!
Man kan ju fundera över att äta junkfritt eller sockerfritt?! Att äta rent eller tillsatser...?!
Gör det som känns bäst för dig och din tillvaro!
Kram

Lisa sa...

Äsch vad trist att det går så tungt! Kan du inte möjligen köra nån medelväg? En dag socker? Eller inte vara helt nitisk? Bara köra godisfritt?

Kämpa på!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...