Sidor

onsdag 19 december 2012

Yikes!

Vad ska jag ge mig in på under 2013? Tankeverkstaden är i full gång! Jag är helt säker på en sak. 2013 är året då inte en sockerbit ska slinka ned i min mage. Ett helt år UTAN sötsaker och snask och chips och dåliga matval...Är det för tufft? Finns min disciplin?
Jag tror det. Jag VET det. Jag har ju för fasiken pluggat heltid, jobbat heltid och SAMTIDIGT varit mamma, fru, syster, dotter och allt annat i världen, plus tränat och bloggat och lagat mat. Jag kan, jag vill och jag ska (fast återkom nån gång i mars...då kanske jag ångrar mitt val...)

7 kommentarer:

Cilla sa...

Yeez! Vad roligt att du skriver det för exakt samma sak låg jag och tänkte på i natt när jag inte kunde sova. Jag tänkte att 2013 borde bli ett helt sockerfritt år. För om jag någonsin ska kunna komma förbi mitt sockerberoende lr beroendeproblematikish tror jag att det är enda vägen att gå. Ett sockerfritt år. Vi kanske ska göra det tillsammans du och jag ?! :) I know we can do it if we want to!

Lotta Fokuserad Energi sa...

Modigt:) Jag hejar på dig!! Jag skulle nog inte kunna lova det, för just att jag gör det innebär att det blir jobbigt. Jag har lättare för att det bara sker ändå för jag har fokus per dag liksom:) Puss på dig!

Vicky M sa...


ville bara säga att en ny lucka är öppen i min julkalender nu. Kika gärna in :)
http://vicktoriamurawska.blogspot.se/2012/12/adventskalendern-tavlng-motivationsvagen.html

Lisa sa...

Tufft! Men klart du klarar det:) Jag skulle aldrig vilja det... haha. Och det är ju där problemet ligger, om man bara VILL går det;)

Camilla sa...

Heja dig!

Maria sa...

Åhh önskar jag "vågade" lova en sån sak .. Tyvärr tror jag inte jag skulle klara det. Äter iof inte så mycket socker alls längre, men i perioder går det ner mer än jag önskat. Som nu .. juletid är ju hemsk. Tur det bara är ett par veckor, och vad är det?? Finns ju ytterligare 50 att sköta sig bättre på ;)
Ha en fin julhelg nu!
:)

Anonym sa...

Spännande det låter! Lycka till med denna utmaning! Jag gillart ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...