Sidor

fredag 19 oktober 2012

Det känns bra

Jag körde igång med periodisk fasta igen i tisdags och jag tycker att det gått över förväntan. Jag slutar mitt ätarfönster klockan 19.00. I tisdags avslutade jag fastan vid 11.00. Jag tog med en powerbar och käkade i smyg! (barnen på förskolan äter, men klimatet här i USA är annorlunda. Här tar man med sig mat hemifrån och barnen äter utan vuxna. Vi övervakar, och äter inte med barnen. Galet tycker jag, men så är det. Bara att gilla läget. Min dröm är att starta en svensk förskola med svenska influenser). Detsamma gjorde jag igår. Idag testade jag att vänta ända till min lunch klockan 13.00 och det gick! Jag har ett hektiskt jobb så det är lätt att glömma bort hunger.

När jag börjar med periodisk fasta ändras kroppen på nåt sätt. Jag är inte lika sugen att äta (fast jag är hungrig) som när jag äter som vanligt. Jag är mindre svulleni kroppen och blir mätt snabbare när jag väl äter. Det är bara fördelar faktiskt.
Känns skönt!

4 kommentarer:

Maria sa...

Blir lite sugen med nu på PF. Var ett halvår sen sist och jag trivdes med det med ..
:)

Lisa sa...

Tufft att inte äta förrän kl ett!! Får du inte lågt blodsocker?:O

Ingmarie sa...

Tänk ändå så olika vi är! Men jag antar att du åtminstone dricker fram tills du äter?
Och kanske du börjar med en "ny trend" att äta tillsammans med barnen. :-) När äter de vuxna?

Anna sa...

Jag känner det samma. Tycker de är helt ok att vänta så länge med maten. Oj äter de själva, de va inte dåligt. Hur gamla är barnen på förskolan du jobbar på? kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...