Sidor

torsdag 3 november 2011

Hårtvätt

Jag tränar 5-6 gånger i veckan och skulle gärna träna två gånger per dag nån gång då och då. Det som stoppar mig är det där med hårtvätt. Jag måste verkligen tvätta håret efter träningen, jag blir supersvettig (som sig bör). Håret trivs ju inte med för mycket tvätt tyvärr och jag tror att det sliter mycket. Hur gör man? Hur gör ni andra?

Bild helt klart lånad.

6 kommentarer:

Beatatjata sa...

Jag blir supersvettig hela jag, håret blir blött bitvis men jag tvättar inte varje gång ändå. Jag är äcklig!! Kör med torrschampo emellan för att "torka upp" det värsta fettet och kanske luktar jag skit, vet inte, brukar inte ha folks näsor i håret. Tvättar var tredje dag (längre mellanrum ibland om det passar in med vilodagar osv, och är det något särskilt tillfälle kan jag slå till på en extra hårtvätt :-))

Anonym sa...

Jag tycker oxå att det är tufft.. Jag tvättar håret varannan dag men skulle nog behöva tvätta varje dag egentligen. Jag har tänkt MASSOR på No Po trenden och undrar hur Smaljeansen mfl får rent hår? Det måste ju bli skitigt? Har ni förstått hur det fungerar?

Anonym sa...

Jag tvättar bara håret var tredje dag om det inte är nått speciellt. Ju oftare jag tvättar det, ju snabbare blir det smutsigt. Fast då svettas inte jag så väldigt mycket när jag tränar - blir mest pionröd...

Etty sa...

Jag har kort hår och det är kanske lite lättare, tror jag i alla fall ;) Tvättar varannan dag och kör ibland med torrschampo. Oxå nyfiken på No Po???

Kevlarsjäl sa...

Ju oftare man tvättar desto oftare tycker man att man behöver tvätta så det handlar ofta om att stå ut i början för sen fungerar det bra. Jag har testat balsammetoden från lockig.se. Läs där, även om du har rakt hår för den vänder sig till alla.

Jag tvättar håret max var tredje dag. Och använder torrschampo vid behov. Men när jag tränar försöker jag vara nog med att få undan håret så att det inte är i pannan och därmed riskerar att bli helt nedkletat. :)

Camilla sa...

Jag vill inte vänja håret vid att tvättas för ofta. Jag blir också jättesvettig men nöjer mig ibland med att bara skölja håret efter träningen. Jag duschar som om jag tvättar håret, men Skipper schampot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...