Sidor

torsdag 1 mars 2012

Bortskämd

Jag har varit bortskämd ända sedan jag började träna. Det inser jag nu. Jag har haft en make som stöttat allt jag gjort inom träningen. Han åkte till och med med mig till tjejmilen för 1,5 år sen för att vara ett stöd. Jag har kunnat gymma när jag vill, hur jag vill och hur länge jag vill. Inget knusslande. Han har uppmuntrat, stöttat, tagit hand om dottern...
Nu, när han reser på söndag kväll, blir det andra bullar. Inget mer gym, inga fler långlöpningar utomhus, inget mer träna exakt när jag vill...Det blir tuffare tider. Plus att jag ska vara ensam med att skjutsa till och från dagis, lagat mat, städa, lägga, vabba och massa annat. Energi in och energi ut. Just nu känns det mer som energi ut. På måndag börjar allvaret. Då kommer min viljestyrka och fantasi att bli testade till max.
Bortskämd no more.


5 kommentarer:

Lotta Fokuserad Energi sa...

Vilken bra reflektion, klart att det känns tungt när du ser utmaningen framför dig. Men jag tror att det blir lättare när du är inne i den.. Jag har ju lärt mig att gå upp en timme före gullungen vaknar för att träna, och du kommer att hitta ditt sätt. Kanske på morgonen, kanske l unchen eller kanske när gullungen tittar på Bolibompa mm. Hoppas att det bara är under en begränsad period och att du får njuta av ditt stöd igen.. Massor med kramar!!!!!!!!

Beatatjata sa...

Jag är också väldigt bortskämd på det sättet och jag skulle inte alls gilla att bli ensam, även om det var för en mindre tid (fast fyra månader är görasketalänge!!). Fokusera på att hitta era nya rutiner och på att röra dig på NÅT sätt så här i början, för energin och orkens skull. Kanske inte behöver ha värsta genomtänkta upplägget från måndag utan landa först. Sen vet du ju sedan tidigare att du kan göra mycket hemma och väldigt effektivt, typ bodyrock, och behålla dina fina resultat från fitnessfighten. Din tösabit är ju rätt stor också, innan min lilla föddes var det rätt enkelt att träna "med" stora, hon kunde skutta runt eller gå iväg och leka själv om hon tröttnade. Lillan ska helst sitta på mina fötter och gnälla och vilja bli upplyft :-). Du får också ha en sån där härlig visionsbild att plocka fram när det är tungt! Hur du joggar genom central park, yogar på studion nära lägenheten, maxar på ett löpband vid ett stort fönster med NY-myllret utanför...

KRAM!

Anonym sa...

Hur länge ska mannen din vara borta då?
Klart det blir körigare att få ihop träningstider när man är ensam med barn än när man är två. Jag tycker vi pusslar som bara den för att få ihop det fast vi är två - men vi tränar ju också båda två.

Lycka till! Du fixar det här! Dessutom har du ju nu en träningscykel hemma :-)

Västgötskan sa...

Nu känns det som att jag har missat något. Ska han vara borta länge?

Men jag håller med, jag är också bortskämd med det där. Skönt på ett sätt... ;-)

Malin-Charlotta sa...

Jag är alldeles säker på att alla vi som finns här vill skämma bort dig till max. Eller, jag vet att vi vill <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...