Sidor

söndag 11 mars 2012

Det jag aldrig trodde skulle hända, har hänt!

Gårdagen var en planerad dag för godsaker. Sedan länge. Jag har ju godislöfte detta året, med två undantag eftersom jag ska flytta till The Big Apple som ligger i ett U-land vad gäller godis. Massa annat skit har de som är så onyttigt att man riskerar att klogga igen artärer bara genom att befinna sig i samma rum, men att få fram lite lösgodis eller vilket godis som helst förresten, till och med choklad, är fan omöjligt.
Igår var det första undantaget. Egentligen var jag faktiskt inte ens sugen. Paradox nummer ett. Hur fasiken gick det till? Inte sugen? Jag svär, jag är frisk nu. Influensan är borta.
I alla fall köpte jag godis eftersom det var planen och hade en del gott hemma. Paradox två. Ha godis hemma utan att käka upp????????? Ursäkta överdoseringen av frågetecken, men detta förbryllar mig nåt kolossalt. Jag börjar bli orolig.
Dagen bjöd också på andra saker jag normalt inte äter, men inte alltför onyttigt. Balans.
Well. Efter Mellot och allt godis och dagens "onormala" kost längtar jag tillbaka till min vanliga mat. Paradox tre. Vad i helskotta händer med mig? Detta trodde jag aldrig om mig själv!
Jag känner mig naken, exposed och totalt jäkla förvirrad.
Nu har jag i och för sig ropat hej innan jag kommit över bäcken för risken är ju att sockersuget håller i sig några dagar efter gårdagens sockerkoma och jag får en vecka from hell istället. Det får tiden utvisa.

Men vad tusan? Jag har alltid skrattat åt folk som sagt att de inte är sugna och att de vill äta sin "tråkiga" hälsosamma kost istället för godis och efterrätter. Jag har alltid trott att de ljög och hittade på för att verka som några övermänniskor. Kanske talar de sanning after all? Hela min värld rämnar. What is going on!?


5 kommentarer:

Annie sa...

Men fantastiskt fröken, tänk vad världen kan förändas i ens ögon på en dag.

Kan det vara så att vi galna talar sanning? Visserligen är jag gottesugen, men hellre på fruktsallad än lösgodis ;-)

Västgötskan sa...

Vad härligt! Jag skulle också behöva ta mig i kragen och komma till den punkten. :-)

Men var du tvungen att äta igår om du inte var sugen då? (Tolka det inte som pekpinne nu. Bara en tanke). ;-)

Anna sa...

Men åh vad härligt! Jag är inte heller sugen( någon enstaka gång) längre. Det är så skönt. Lite smågodis skulle sitta fint, men är så jäkla rädd att jag fastnar i sockerträsket igen :/

Elgot sa...

Så intressant! Hoppas att det händer mig också.

Jag tycker att det konstigaste är att maten i Fitnessfighten inte skiljer sig SÅ mycket från hur jag åt innan. Den största skillnaden är avsaknaden av konstgjort junk. Junket påverkar mycket mer än vad jag trodde! Som sagt - mycket intressant.

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Ha, ha! Du har nog tappat socker- och godissug helt låter det som. Skönt! Jag kommer nog aldrig känna som du. Är alltid sugen på godis på helgen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...