Sidor

måndag 5 mars 2012

Längtar

Efter två dagars vila från träningen längtar jag nu till mitt träningspass ikväll! Det är en sån skön känsla tycker jag!
Helgen som gick var härlig. Väldigt ledig och slapp. Lite utflippad kost, men ändå inte. Lördagen firades med en semla. Det blev en wienersemla efter mycket funderande. Min enda semla i år!
Till kvällsmat blev det hemgjord pizza med dinkeldeg och lite mindre ost än normalt och ett glas vin. Och vet ni! Jag hatar vin. Seriöst. Den äckliga alkoholsmaken får mig alltid ur balans och jag mår bara så illa. Enda gången jag brukade dricka vin var i min ungdom och jag ville ha en snabb fylla. Those days are gone.
I höstas var vi på en spansk tapasrestaurang och drack alkoholfritt vin! Och satan i gatan vad gott det var.
Så i lördags stegade jag in på Systemet och inhandlade ett rött vin, Natureo, utan alkohol och med väldigt lite kalorier. Gott! Visserligen sötningsmedel, men what ever. Jag överlever. Pimplar ju inte vin dagarna i ända direkt.

Söndagens mat blev vanlig frukost och så nybakat bröd till lunch med lite ost och nån sked marmelad. Blev nog mer än en skiva om jag säger så, men ändock. Kvällsmat blev makens val eftersom det var hans sista kväll i Sverige så det fick bli smörgåstårta. En bit sådan. Köpetårta så klart. Jag vågar inte ens testa att göra smörgåstårta.

Inte illa ändå. Kunde blivit värre. Jag tror att jag hamnade på vanlig kalorimängd som en vardag, kanske nån 100 över, men det gör inget. Nu är jag back on track och inget sötsug så långt ögat kan nå, trots semlan i lördags. Love it!4 kommentarer:

Camilla sa...

Det där vinet måste jag testa. De alkoholfria jag testat har mest smakat saft o då dricker jag hellre något annat.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Härligt att du längtar efter träningen!

Och helgen lät ju mycket trevlig och god! =)

Västgötskan sa...

Samma här. Har inte kunnat träna varken igår eller idag. IMORGON, då....! :-)

Malin-Charlotta sa...

Jag tycker det är gott med ett riktigt bra glas vin men dricker så sällan så tål inte mer än max ett glas. Haha! För att inte tala om vad kroppen säger, den vill verkligen inte ha! Hur kan man känna av ett glas vin dagen efter undrar jag? Jodå! Min kropp kan! Hmmpff..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...