Sidor

måndag 9 april 2012

Planer för sommarens träning

Eftersom jag befinner mig i New York den allra största delen av sommaren gäller det att planera träningen ordentligt. Mitt utbud av träning kommer på ett sätt att öka och på ett annat sätt minska. Vi kommer att bo hemma hos svärmor. Det kommer att vara trångt men hjärtligt. Att köra Bodyrockpass kommer att bli svårt i lägenheten då hon endast har ett sovrum som dessutom är belamrat. Tänk "compact living"!
Jag har dessutom inga tyngre vikter utan får köra lättare plus gummiband. Dessutom är det mycket varmare och kvavare luft under sommaren vilket markant försvårar träning utomhus. I alla fall för en kall och bekväm svensk som mig själv. Morgontimmarna funkar allra bäst. Före klockan 10.

Här är mina tankar kring upplägget i sommar:

- löpning 4-5 gånger i veckan. Har ju barnvakt då plus att det är skönt att springa morgonturer.
- träna med gummiband och lättare skivstångsstång som jag vet svärmor har
- testa att träna på gym - många gym i närheten erbjuder gratis prova-på-vecka. Tre såna kan man ju klämma in? Varannan vecka typ. Vissa gym har klasser man kan gå på och även simhall. Why not?
- hitta ett gym som erbjuder cross-fit och testa på. Har alltid velat testa! Nu jäklar!
- köpa ett tiokort på yogastudio. Mycket billigare än här hemma kan jag tala om. Har jag heller aldrig testat på faktiskt.
- Bodyrockpass utomhus i parken? Go hard core liksom. Impa på förbipasserande latmaskar.
- shopping sprees? Den ultimata träning? Lite intervaller mellan människor på stan som går för långsamt, hinder att hoppa över i form av hundar som går i vägen, rörlighetsträning i och med allt av-och-på när man provar kläder samt styrketräning att hålla alla tunga kassar. Perfekt!

Jag ser fram emot sommarens träning redan! Sist jag var i NYC gick jag ned 2 kg, trots alla cupcakes jag smällde i mig. Nu blir nog svårigheten snarare att hitta kvarg av något slag. Jag har en känsla av att det inte finns överallt. Plus att mycket mat innehåller många tillsatser som egentligen inte behövs.

"Min" egen park i NYC.

Här sprang jag ibland när jag var ute 2010

Mysiga grönområden
Denna park är enorm! En park här hemma i stan går man igenom på mindre än fem minuter. Den här passeras på några timmar. Det finns löpbana, lekparker, baseballfält, cricketfält, berg, golfbana, hästgård, vandringsleder, öppna fält, pooler...Jag har bara sett en bråkdel so far.

6 kommentarer:

Anna sa...

Du kommer ha så många möjligheter när du flyttar, underbart :D
angående lakritspulvret, de innehåller inte socker på något sätt väl?
Jag kör ju LCHF :/

Anonym sa...

Det kommer att gå kanon! Härlig planering och jag hade kört bodyrock i parken. Jag tycker att det är lätt att äta rätt i USA MEN det kostar.. Jag brukar gå ner i vikt på mina resor där, tränar som en gnu på morgonen och lever på alla nyttiga smaskigheter. Massor med kramar!

Anna sa...

Jag hoppas du mår bättre snart. så jobbigt när förkylning envisas på de sättet :/
Då ska jag ta och beställa där ifrån =)

Malin-Charlotta sa...

Heja Trillis & sommarens träning! Finns ju mycket du kan göra med egen kroppsvikt, så du inte är beroende av redskap. Och hinderbana i parken, finns det?

Det är grymt!

Anonym sa...

Åhh grymt bra upplägg!
Sounds like a plan :D

Ann-Louise sa...

Åh vad härligt, avundsjuk... vill oxå till New York. Det kommer säkert att funka bra!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...