Sidor

söndag 8 april 2012

Så går det när man är inlåst hemma


Alltså, snacka om förfall! Så här går det när man är inlåst hemma - all sense of fashion och sånt försvinner. Gymmet idag alltså. Det är snart två månader sedan jag satte foten på ett sånt och det märks. Jag hade på mig mina fina träningskläder. Visserligen med lite ludd på träningstoppen, men hallå. Man överlever.
När jag kom fram och tog av mig mina jeans för att få fram träningsbyxorna insåg jag till min fasa att benen var hårigare än snömannens! Jag har ju för sjutton inte rakat benen på flera veckor! Oh, My God. Ja, jag säger det.  Man blir lite lat när man bara tränar hemma. Måste åtgärdas till nästa vecka. Så här kan man ju inte förfalla...
Inga bilder kommer att visas, jag vill inte skrämma bort er.


5 kommentarer:

♥ Sojka ♥ sa...

hahaha :) Men bra att du kommit igång igen! :)

Anna sa...

Skrattar!! Sån där är jag med :) låter kanon att tänka ut ett eget marschens. De spelar ju ingen roll hur man lägger upp de, men skulle du äta vid nio betyder de att du ska äta sista målet vid fem, skulle de funka? Tack för tipset om lakritspulvret, men se står arom? Är inte de rinnande? Innehåller etanol? What?haha:)

Camilla sa...

Det var helt säkert bara du som såg dina håriga ben. Övriga var nog upptagna med att träna. Kul att du kom iväg till gymmet!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Ha, ha! Så farligt tror jag inte att det var! Ofta är man ju lite för kritisk mot sig själv. Men härligt att träna på gymmet! =)

Malin-Charlotta sa...

Personligen tycker jag det är lite varmt och gott med småhår på benen under vintern. Däremot på sommaren, ja då bor man väl tillsammans med hyvel eller vax om man vill det..

Tummen upp för lite förfall, tycker jag! :))))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...