Sidor

fredag 17 februari 2012

Baby på G

Oroa er inte, jag är inte gravid! Än. Äsch. vi försöker inte ens just nu. Men i framtiden.
Det jag syftar på är att jag fått tag på en cardiomackapär för en hyfsad summa. Det bidde ingen crosstrainer. Kanske senare. Det blev en motionscykel! Ska hämta den på tisdag om allt går väl. Billig, lite äldre modell, tystlåten (som sagt, vill inte bli dödad av grannen för att jag för oljud). Kanske till och med kan ta en cykeltur på morgonen innan jobbet ibland för att mixa upp det! Inte helt fel.
Känns riktig skönt att ha det avklarat. Har oroat mig lite för de kommande månaderna.

Jag har ju liksom ett jäkla bra flow nu med träningen och det känns ruttet om formen ska sina på grund av att jag inte har rätt utrustning. Visserligen KAN jag springa ute på gården och dottern kan leka, MEN bara lördag och söndag. Jag kommer att komma hem sent från jobbet och hämta dottern på dagis. Sen är det ju matlagning, kvällsbestyr, läggning och sånt där. Av erfarenhet vet jag att det kommer att bli stressigt. Om jag sedan ska komma hem 17 och börja springa en halvtimme utepå gården och SEN laga mat...och SEN resten...Nä, då kommer jag inte att palla.
Bättre att vara förberedd. Och sen när våren kommer, då kanske det känns värt att vara ute nån gång ibland. Och så har vi ju helgerna.

It is looking good.

4 kommentarer:

Lotta Fokuserad Energi sa...

Slumpen gynnar den förberedda :-) Planering rules! :-) Härligt Trillis.. Nu har du koll igen och vet att du kan träna, pust:-) Massor med kramar!

ZtorZillen sa...

Åh, va härligt att känna att man har olika alternativ! en plan B så att säga! Heja dig!

StepUp 2 Fitness sa...

Vad kul! Glad för din skull :)

Camilla sa...

Kul att du hittat en lösning.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...