Sidor

tisdag 21 februari 2012

Dag 19-20/29

Jisses. Nu vet jag hur det är att vara sjuk! Har inte haft feber på 6 år eller mer. Jag hade liksom glömt hur hemskt det är att vara sjuk!
Helt däckad har jag varit, men så igår eftermiddag kom jag tillbaka till livet igen. Tack och lov. Man uppskattar verkligen att vara frisk när man varit så här sjuk!

Tydligen är det nåt som går för chefen sa att många ur personalen var borta. Plus att många elever var hemma sjuka förra veckan.
Nu är dessutom maken nere för räkning också...väntar bara på att dottern ska följa efter. Inte för att vara negativ, men detta verkar smitta som jag vet inte vad! Ett under är det om hon slipper undan!

Det blev ingen träning så klart. Vare sig söndag eller måndag. Kosten sköttes när det gick. Det blev snarare för lite än för mycket. I alla fall blev det bra val när det väl åts.

Idag ska jag testa mig fram med ett lätt pass få se hur det går. Det är bara 9 dagar kvar av Fighten!! Herregud. Helt plötsligt går det så snabbt!


3 kommentarer:

superSHEro sa...

Trist att du är sjuk!
Visst är det så, man glömmer hur det är att vara sjuk. Jag brukar komma på mig själv med att ibland längta efter att få bli sjuk... "åh vad skönt att bara få ligga is ängen hela dagen, med gott samvete, se på filmer och läsa böcker och äta glass... myyyysigt!"...typ. Sen blir man sjuk och då slår det en att det itne finns något mysigt what so ever med att vara sjuk!
:)

Lotta Fokuserad Energi sa...

Glad att du är bra igen:-) Skööönt!

Elbe (Smaljeansen) sa...

Om man är småbarnsförälder kan det vara mysigt att vara sjuk, det är kanske inte alltid man får vara ensam hemma annars ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...