Sidor

onsdag 8 februari 2012

Dag 7/29 ibland är man vilse i pannkakan

Jo, dag 7 är avklarad. Just nu känns det som långt kvar till slutet av februari. Inte för att jag ännu är trött i kroppen eller är trött på maten. Men tre veckor känns långt på nåt sätt. Jag hoppas verkligen att det ger resultat det här!
Maten gick toppen och träningen lika så. Tog ut mig helt på rodden och crosstrainer. Det var himla mycket folk på cardiomaskinerna igår så jag fick börja med rodden, fast jag var mer sugen på att springa. Och nästa cardiodel blev det cross eftersom det fortsatt var fullt på löpbanden. Men det gick! Och jag öste verkligen!

Och så vill jag passa på att tacka för alla fina tips på cardio igår!! Det är så lätt att gå vilse i sitt eget huvud tycker jag. Man funderar och funderar men fastnar i samma spår hela tiden. Ni visade mig att det finns lösningar på olika sätt! 
Som sagt, jag kan nog inte ta en regelrätt springtur ute (ingen barnvakt) men man kan improvisera med dottern! Kanske till och med våga sig ut på lunchen på jobbet...fast 30 minuter med ombyte och dusch känns lite väl kort. Men 20 minuter intervaller kanske man hinner med om man är snabb att duscha! 
Allt löser sig känner jag nu. Tack vare er!!

3 kommentarer:

Lotta Fokuserad Energi sa...

Godmorgon vännen! Jag har kanske missat något inlägg men är denna månad någon diet eller är det en ny kost för resten av ditt liv (vilket jag gillar mer :-)) För fullt fokus i 30 dagar kan nog kännas tufft.. Hoppas att du är mätt och får i dig bra saker så att du har ork och energi:-) Massor med kramar!

Beatatjata sa...

En fjärdedel avklarad, tänk på det!! Tiden går fort, snart är februari över och då vill vi se bilder :-)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Skönt att du känner så! Och duktig är du som kämpar på! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...