Sidor

fredag 10 februari 2012

Det kan väl inte stämma?

Jag mätte och vägde mig i morse eftersom det gått 10 dagar sedan starten på Fitnessfighten. Bara för att kontrollera att det går åt rätt håll. Och jag är helt perplex just nu.
Vågen stod på:
- 1.9 kg
och måttbandet visade:
- 5 cm i midjan
Vad har hänt? Nu vågar jag nästan inte lita på att det blir nåt mer resultat de här tre kommande veckorna.

Jag har inte svält mig själv. Jag har ätit mig mätt på bra saker. Visserligen mer träning, men absolut inte tyngre träning.
Hur ska det här sluta? Too good to be true?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, va härligt! Ska verkligen bli spännande att se ditt slutresultat nu. Hade det inte varit för det där med tisbristen så hade jag gärna gjort ett försök på fitnessfighten jag med... men vet inte hur jag skulle få ihop det hela. Jag är ju så nära mina mål (i allafall viktmässigt) så det skulle vara sjukt skönt att kunna göra klart på en månad så jag kan börja fokusera på mer toning och sånt istället.

Lotta Fokuserad Energi sa...

NJUT istället! Hoppa upp och ner, skrik av glädje, lägg dig ner och sparka med benen och känn tillfredsställelse över ditt resultat. Resten tar vi senare, vi kommer dit antingen vi vill eller inte:-) massor med kramar!

Suzan sa...

Nice!
Det är vätska som försvinner nu i början, inga konstigheter =)

Beatatjata sa...

Coolt! Nog blir det lite mer om du fortsätter så här, har sett en del grymma bilder och resultat av fitnessfighten! Sen är JAG sån att jag tappar mycket i början (vätska, både i vikt och på mått) men sen lite stadigt, sakta men säkert, även fortsättningsvis om jag behåller fokus. Keep it up!! VILL HA bilder sen :-D

Ann-Louise (N) sa...

Grattis! Inte alls för bra för att vara sant, bara bra jobb!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...