Sidor

torsdag 9 februari 2012

Plättlätt

Jag är så fascinerad av plättar så det är inte sant. Man kan göra så mycket med dem och de kommer att smaka olika från gång till gång. Igår gjorde jag en omgång med kesellaplättar:

100-125 gram kesella
1 äggvita
2 msk dinkelmjöl (kan bytas mot 1 msk fiberhusk)
kanel
kardemumma
vaniljpulver
1/2 mosad banan

Blanda väl. Stek i kokosolja (ekologisk). Servera med upptinade hallon!

Mums fillibaba!

4 kommentarer:

Suzan sa...

Ååh...gott!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Du och jag är lika där. Jag älskar också att göra pannkakor eller plättar på nyttigt vis. Underbart!

Malin-Charlotta sa...

Det där med fiberhusk, måste prova..

Anonym sa...

Åhh tack för den smarriga frukosten!! Det var ljuvligt gott! Ett bra alternativ till mina vanliga american pancakes och LCHF-varianten!
TACK!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...