Sidor

söndag 5 februari 2012

Nike Blast kvällsevent!

Igår for jag och syster till Stockholm för en kväll i träningens tecken. Jag packade väskan jag vann hos Emelie och hennes utmaning under januari.


Sen bar det av i bil. Det gick riktigt bra att hitta och det gick väldigt smidigt hela vägen. Det blev lite förvirrat när vi skulle hitta ingången till eventet, men till slut blev vi hänvisade till rätt plats.


Väl inne fick vi en snygg T-shirt och en Nike-träningspåse och en väldigt häftig dansuppvisning. Jag får alltid lust att dansa när jag ser riktigt bra dansare! Sen att det inte riktigt ser ut som det gör när de dansar, det är ju en helt annan sak.


Därefter var det träning för hela slanten. Först ut Sh'bam! En lite hippare version av Zumba kan jag tycka. Bättre musik och lite coolare moves. Bra uppvärmning.
Sedan kom Nike Training Club. Det är tydligen en app man kan ladda ned för att ha en egen PT i mobilen. Vi körde en rejäl omgång och svetten sprutade. Det var grymt jobbigt stundtals! Kvinnan som uppfunnit appen var med och ledde det hela. Lite häftigt!
Och sist, men inte minst, en stund med Zumba. Det har jag ju dansat förut, hemma. Riktigt kul!

Det enda som var lite trist var "de bra priserna" som utlovades på Nikes nya kollektion. Det var samma priser som i affären. Jag hade tänkt mig ett fynd eller två, men nä. Fortfarande aningen dyrt för min smak...

Allt som allt var det en supertrevlig kväll. Det var roligt att få komma iväg med syster en sväng!

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag håller med. Blir också inspirerad att dansare, men skulle (tyvärr) aldrig klara av att dansa så själv. Ha ha! :-D

Z sa...

Ja nu vände det igen. Så skönt! Ligger visserligen 3 veckor innan mitt mål schema men det är skönt =)

Malin-Charlotta sa...

Vilken härlig dag!

Håller med att NIKE är jättesnyggt, men är för dyrt för min plånbok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...