Sidor

lördag 17 december 2011

Den 27 smäller det

Nu har jag beslutat att min nya utmaning börjar den 27 december. Först tänkte jag vänta till den 2 januari, men vad sjutton. Det är väl lika bra att avsluta det gamla året positivt? Undantag är ju givetvis nyårsafton då man får vara lite mer fri i valet av träning och mat givetvis. Nu filar jag på detaljerna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det ska bli spännande att se vad du knåpar ihop! Själv tänker jag börja den 1 januari (klassiskt nyårslöfte). Det blir nog hårdkörning en månad (eller 4 veckor) för att sen utvärdera och kanske trappa ner lite på intensiteten. Huvudfokus kommer nog ligga på mat men med träningen som en självklar del i det hela. Men jag filar också på detaljerna.

Malin I Form sa...

Det låter bra det :D

Anonym sa...

Vad roligt att du är inspirerad igen :-) Jag ska ju börja nytt upplägg 23 dec, jag håller tummarna att jag är frisk nog att börja träna då. Under jul och nyår vill jag även knåpa ihop ett nytt program att köra efter mina 30 dagar. Jag har varit supernöjd och haft väldigt roligt med de programmet jag kört efter egypten. Kram och ha en härlig lördag!

Malin-Charlotta sa...

Väta är en av livets stora fallgropar. Kör på!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...