Sidor

lördag 3 december 2011

Ryggtips mottages tacksamt!

Jag älskar en stark rygg, en snygg, muskulös sådan. MEN jag vill ha bra övningar till detta. Nu har jag snöat in på latsdrag och rodd. Trist och inte speciellt effektivt för mig. Har ni några roliga och jobbiga övningar för rygg? Please?
Bettan fick ju beröm för sin rygg. Vill också!

Bild lånad. Obviously.

7 kommentarer:

Elisabeth Hallström sa...

Rullande ryggresningar gillar jag. Sånt som tränar hela bålen på en gång, typ planka med benen på boll där du drar in benen under dig.
Sen har jag nog fått mycket av ryggstyrkan från löpningen.

Malin I Form sa...

Hmm, nja tyvärr inte men ska fundera lite på det, återkommer om jag kommer på någon bra övning :)

Gabbi sa...

Chins är ju grymt jobbigt men effektivt. Sedan kan man ju köra rodd på olika sätt, med hantlar,stång,maskin etc. Liggande på mage m liten vikt i ena handen och flytta den "mot klockan" bakom ryggen och ta emot med andra handen t.ex för både styrka och rörlighet. Finns hur mycket som helst man kan göra i cablemaskiner också....Marklyft m stång el hantlar, olika rygglyft på golvet, från pilatesboll etc... :)

Anonym sa...

Hej Trillis! Skrattar högt här åt kommentaren du gjorde hos Beata om att du är vänsterbent :-) Kanske detta är en artikel för dig? http://aktivtraning.se/traning/styrketraning/styrketraning-program-till-en-stark-rygg Önskar dig en underbar dag! Kram från Lotta som är på väg in i gymmet!

Stefan Nilsson sa...

Lägg gärna till din blogg här :)

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Malin-Charlotta sa...

Tänk funktionellt, hur är ryggen och dess assisterade muskler tänkta egentligen att arbeta tillsammans? Man tror att biceps är den naturliga "hjälpmuskeln" men det är faktiskt triceps. Så hitta ryggövningar där triceps assisterar och du får den mest naturliga träningen för ryggen. Och vad händer då? Jo förutom de alla goda fysiska aspekterna kommer du åt "de små musklerna" och inte bara "lats" Finns en sida som heter "min träning", där hittar du en uppsjö av övningar. Själv har min kropp exploderat sedan jag började med TRX, kommer se ut som Hulken om ett halvår (tror jag iaf haha)

Malin I Form sa...

Hoppas du har haft en riktigt härlig andra advent :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...