Sidor

fredag 6 januari 2012

Dagens Do not

Åk inte till affären efter att inte ha ätit på mer än sex timmar. Förresten, scratch that, se till att äta med jämna mellanrum och låt det inte gå sex timmar mellan målen. Om ni ändå råkar svälta er själva, åk inte för att inhandla lunch i en affär utan att ha ätit åtminstone en frukt innan.
Jag lovar, chokladbitar, lösgodis, chips, tårtor, you name it, tar strypgrepp om din hals för att tvinga dig att köpa bara "en liten bit".

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Been there, done that. (tyvärr). Så jag känner igen det... :-P

Anonym sa...

Jag håller med dig! Livsfarligt! Jag skulle kunna äta vadsomhelst och köpa ALLT i affären! Massor med kramar till dig! En kram till ditt matmonster också för kanske om vi förstår och inser att det är en del av oss att det går bättre.. Tolka mig rätt, jag vill INTE att du har ett matmonster men jag har fått lära mig att försöka älska även det jag inte gillar med mig själv.. Jag är inte framme där ännu men jobbar på det (det går sådär..)

Linda sa...

Hahaha så sant som det är sagt!

Anonym sa...

Sv: Vi hade en konsultation i runt timmen som ingick i mätningarna. Hans rekommendationer var att jag skulle få i mig 88 gram (!) protein varje dag. 100 gram tillagad kycklingfilé innehåller t.ex. 25 gram - så 88 gram är en hel del för mig som är en riktig kolhydrat-junkie i vanliga fall.
I alla fall så konstaterade vi båda att min kropp inte klarar att bygga några nya muskler så länge jag ger den så urkassa byggstenar efter träningspassen (om ens nått, ibland tar det alldeles för lång tid innan jag äter nått över huvudtaget).
Är du bra på att äta protein?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...