Sidor

onsdag 11 januari 2012

Nerv i kläm?

Igår när jag körde styrka och gjorde nån slags latsövning började det göra ont i vänster arm. Den gör inte ont hela tiden, bara i vissa vinklar och när jag lyfter den. Det "klickar" liksom till och det känns som om en nerv kan ha kommit i kläm. Har någon av er upplevt detta? Det är inte träningsvärk, det är jag helt säker på.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Det brukar knäppa i min högra höft emellanåt. Men jag tror (självdiognastik) att det är en sena som hoppar rätt-fel-rätt-fel... Det gör inte ont på mig i och för sig.
Hoppas det inte blir värre för dig. Brukar nerver verkligen "knäppa" funderar jag på? :-(

Malin-Charlotta sa...

Problem med någon axel sedan tidigare? Strålade det liksom till?

Lats ska man isf vara lite försiktig med. Det är trångt i axeln och du har tre senor som fäster över från baksida till framsida (enkelt förklarat)och det är känsliga grejer. Massa nerver banar från rygg, nacke, nyckelben, biceps osv så det kan mycket väl vara en nerv som spökar. Lats är egentligen en komplicerad övning då många inte har kontakt med sina skulderblad. Detta gör att axlarna får dra ett tungt lass och det är även väldigt lätt att axlarna åker "upp och fram" när det börjar bli tungt. Se över tekniken, kan vara den som spökar eller att du är lite övertränad.

Lite tankar från mig

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...