Sidor

fredag 6 januari 2012

Värre än jag trodde

Mätte och vägde idag. Det var flera centimeter värre än jag trodde. Mycket värre. Katastrofalt värre. Megavärre. "Jag-kan-inte-fatta-det"- dåligt...
Tur att jag vägde mig också, för det var mer positivt faktiskt. Men fan asså. Jävla skit. Piss och bajs. Runkbulle. Helvetes jävla skit. Fy fan.

Så där. Då var det över. Nu känns det bättre. Livet går vidare!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fy vad jobbigt att läsa... :-( Men nu vet du så det finns ju bara en sak att göra - gå vidare. Min mamma sa alltid (uppvuxen under kriget med överste till pappa - Finland) Det är bara att bryta ihop och gå vidare :-) Nu börjar en ny period och du vet och kan hur det fungerar. Kanske inte vara så strikt nu som du var i höstas för att få mer balans? Var snäll mot dig själv, härliga Trillis.. Kram!

Beatatjata sa...

De är snart borta, promise! Men jag vet, det suger. Du kan detta, nu går det åt rätt håll igen!

Malin-Charlotta sa...

Vad är det för mätningar, Trillis? Jag hänger inte med här...

Och svor-ramser är bra skit, jag brukar köra några hemma någon gång då o då :-)

superSHEro sa...

Ibland behövs motgångar. Utvärdera vad som gick snett, vad du gjorde bra och återkom med mer erfarenhet och kunskap. Tillbaka på banan! Hepp hepp! :)

Camilla sa...

Det där fixar du snart igen!
Jag tycker att jag går upp och ner över månaden och från dag till dag. I morgon känns det säkert battre. Nu vet du ju en massa om hur du ska göra för att må bättre.

Gabbi sa...

Tråkigt värre, men nu kan det bara bli bättre,ellerhur? Go go go! :)

Elisabeth Hallström sa...

Jag tror nästan man behöver backa lite ibland för att komma i mål på resan.
Var riktigt fit för några år sen, alltid pigg och stark och sen föll jag tillbaka lite igen. Jag tror det var för att jag gick för fort fram med att äta nyttigare och träna mer, det blev för stor kontrast. Nu har jag högre fettprocent men är eg mer vältränad. Vill få ner procenten lite men har börjat tänka mer långsiktigt, inte fitfitfit NU utan tränar och äter på ett mer hållbart sätt. Njuter lite mer.
Du kommer hitta dit du vill!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...