Sidor

torsdag 31 maj 2012

31/31!!!

Herregud! Det är ju för tusan sista maj! Och jag har sysslat med allt möjligt i en månad nu. Det har gått så fint att jag till och med slutat räkna ned dagarna.
Och så i morse när jag var på väg till jobbet ploppade dagens datum upp i skallen. Sista maj och sista dagen för min prövoperiod. Periodiska fastan till exempel. Utvärdering kommer under dagen/kvällen/morgondagen.
Jag har fullt upp. Så jäkla mycket att göra just nu. Men snart!

5 kommentarer:

Beatatjata sa...

Kollade gårdagens BR, kul! Finns nog saker att plocka ur där! Men har hon fixat boobsen precis eller? MInns inte att de varit fullt så...yppiga innan... Var ett tag sedan jag kollade iofs. Hon kanske bara gjort väldigt många armhävningar (och då ska jag göra en miljon!!)

Beatatjata sa...

Ja, jag är bröstfixerad.

Fatta vilken dröm det var när jag jobbade i underklädesbutik. Jag har sett ALLT :-D

Cilla sa...

Jag är också bröstfixerad. Beatatjata är inte ensam ;)

Och jag vet precis hur mycket du har att göra nu. Glöm inte bort att andas. En sak i taget. Jag har precis avverkat mitt sista pass i FF och det känns förbannat gött. Heja oss som tagit oss igenom maj månad med utmaningar som heter duga =)

Elbe sa...

Ser fram emot att höra vad du tycker om PF. Och om dina resultat! Alla bara skriver huruvida de klarar av det och hur de mår och det är väl fine men jag vill ju veta om det gör någon skillnad på kroppen också :)

Anonym sa...

Det ska bli så spännande läsning!!

Jag vill uppmärksamma din grymma blogg lite ;)
http://harligavardag.wordpress.com/2012/05/31/uppmarksammad/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...