Sidor

tisdag 22 maj 2012

Master of sunk

Hemma, när jag inte går ut till jobbet, har jag en tendens att ha riktigt sunkiga kläder. Urtvättade, alldeles för korta mysbyxor i riktigt ful färg. De satt bra en gång i tiden. I typ tre dagar. Innan den första tvätten. I swear. I blame the tvättmaskin. Allt som oftast använder jag en av makens gamla avlagda T-shirt som grädde på moset (nu blev jag sugen på potatismos också!! Typiskt). En brun, ful historia som jag haft säkert fem-sex år. Jag hade den som pyjamaströja när jag var höggravid. Det säger väl en hel del om hur stor den är.
Men det är så skönt med sunkiga kläder! Så skönt att slippa snofsa upp sig i tid och otid. Och nu ska jag berätta en hemlis för er...ibland händer det att jag i smyg har den fula tröjan på mig när jag går ut på stan! I know! Helt galet. Då har jag T-shirten under jackan för att jag är för lat att hitta nåt annat att ta på mig.
I am sexy and I know it!

Fjortisbild. And btw, jag plutar med munnen, fast det kom inte med på bilden. Otur :p

5 kommentarer:

Fia sa...

Ha ha ha.jag är precis lika dan. Å nu när jag har gått ner i vikt så sitter mina slappa kläder ännu slappare = ännu skönare =)

Jenny sa...

Och här har du en till!! ÄLSKAR myskläder :)

Beatatjata sa...

Tycker nog det är snäppet snyggare än min pyjamasoutfits som jag byter om till så fort jag kommer hem :-)

bodycomf sa...

Hahaha, vilket roligt inlägg! Jag har faktiskt inga så där "fula" kläder, men hade ett par röda plyschbrallor som inte för så länge sen åkte i soporna. Numera går jag mest runt i vanligt linne och kjol hemma, och då blir det liksom att dom, mina vanliga kläder, förpassas till att bli "mysisar" och så måste jag helt plötsligt köpa nytt, eftersom jag ju "bara har myskläder". Smart va?! ;-)

Camilla sa...

Du är rolig du :)

Själv är jag en sån som inte orkar byta kläder när jag kommer hem. Jag kör samma kläder hela dagen, om jag inte ska göra något särskilt förståss.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...